Aalborg

Danmarks største loppesupermarked - Dit rod er penge værd!

Konceptet bag Guld & Rod Aalborg er, at alle som har lyst, kan leje en stand og sælge deres ting. Guld & Rod bygger på, at sælger ikke selv står i butikken og sælge deres lopper og det er noget der tiltaler sælgerne.

Det er simpelt og nemt, sælgerne lejer en stand lige fra en uge op til 1 år, herefter får de udleveret prismærker, sætter tingene på standen og tager hjem. Og så sørger personalet for resten. Pengene går ind på sælgerens konto en gang om måneden, salget fra f.eks. oktober udbetales i november,salget fra november udbetales i december osv. Udbetaling fra d. 20 i hver måned.Sælgerne har også mulighed for at følge sit salg hjemmefra, så har de altid et overblik over, hvor meget og hvornår  der skal fyldes op på standen igen.

Book en stand

No items found.

Indtast start dato

Vælg standstørrelse
Tak, vi kontakter dig snarest muligt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Indtast start dato

Vælg standstørrelse
Tak, vi kontakter dig snarest muligt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

250+

Besøgende hver dag

450m²

Stort loppesupermarked

250

Stande fordelt på arealet

4,2 stjerner

På google, 728 anmeldelser

Butikkens åbningstider

Mandag/12:00-18:00

Tirsdag/12:00-18:00

Onsdag/12:00-18:00

Torsdag/12:00-18:00

Fredag/12:00-18:00

Lørdag/10:00-16:00

Søndag/12:00-15:00

Butikkens priser

Konceptbutik i Aalborg

Det nye loppesupermarked

Guld & Rod Aalborg er et indendørs loppemarked på over 400 kvm, her kan du gå på loppejagt i alt slags vejr, hele året rundt, åben alle ugens dage. Vi har et bredt udvalg i butikken, alt lige fra lamper, glas, antik, bøger, sko, tøj, legetøj, retro, brugskunst og møbler, der er faktisk ikke det, vi  ikke sælger. Det bliver aldrig kedeligt at besøge Guld & Rod Aalborg, for vi har hele tiden stor udskiftning og nye spændende ting kommer hver dag i butikken. Du kan bl.a finde lækre designerting, gamle retro ting.

Fælles for alle vores butikker, kan du med sikkerhed finde

Sko og fodtøj

Vaser og antik

tøj

brugskunst

redskaber

og vi har også is

Fokus på genbrug

Danmark  har i dag meget fokus på genbrug og tanken om at skåne miljøet. Det er blevet meget moderne, at mixe det gamle og det nye hjemme i boligerne. Vi oplever også tit, at der bliver købt  legetøj og tøj til  både julegaver og fødselsdagsgaver eller værtindegaver.  Vi hører eks. fra mange børnefamilier, at i dag går det  ikke så meget op i at tingene kommer i en fin kasse, det betyder mere, at de kan få mere for pengene. Vi tror på at genbrug er kommet for at blive.

Her i butikken laver vi mange forskellige arrangementer, såsom børneloppemarked, tøjmarked, bogmarked, værktøjsmarked, LP-marked osv. Disse arrangementer kører altid en uge af gangen, hvor vi byder alle på gratis kaffe, saftevand og popcorn, samt vi har  konkurrencer, hvor man kan være heldig og vinde en gratis stand i en periode. Fra forår til starten på efteråret laver vi også udendørs loppemarkeder, disse arrangementer er også meget populære og vores kære standholdere får også solgt en del ekstra fra deres stande inde i butikken på disse dage.

500 kunder igennem butikken hver dag

Interessen for genbrug brager derud af og hos loppemarkedet Guld & Rod Aalborg, hvor vi har ca.250 stande placeret i hjertet af Aalborg, er der stort set altid venteliste til at få en stand, men ring eller skriv, så finder vi en stand til dig.

Vi har rigtig mange både kunder og standholdere fra små byerne omkring os, bl.a. Gug, Klarup, Svenstrup, Støvring, Nørresundby, Frejlev og Nibe. Men vi har faktisk også mange som kommer lidt længere væk fra, såsom  Løgstør, Fjerritslev, Blokhus, Løkken, Sæby, Dronninglund, Hjallerup, Skørping, Farsø og helt ud til Thy.

Mange af de standholdere som kommer lidt længere væk er især utrolig glade for, at kunne følge salget hjemmefra, så har de nemlig altid overblikket.