Vores betingelser og alt det med småt.

Leje af stand

Guld & Rod tilbyder to forskellige størrelser af stande.
En lille stand koster 150,00 kr. pr. uge.
En stor stand koster 250,00 kr. pr. uge.

En stand kan lejes i vores butik, ved henvendelse på  telefon eller via vores hjemmeside. (www.guldogrod.dk) Udover standlejen beregner vi os 17% i kommission, for at sælge dine varer.

Når du har booket din stand, kan du sætte dine varer op 1 time før lukketid, aftenen før lejeperioden begynder. Eller på din første lejedag, i løbet af åbningstiden.

Opsætning på din stand.

Du kan begynde at sætte dine ting og sager op og indrette din stand, 1 time før lukketid, aftenen før din lejeperiode starter.

Det er helt op til dig, hvor mange eller få varer, du ønsker at fremvise på din stand og du må fylde op med nye varer, efterhånden som de bliver solgt, lige så tit du har lyst til.
Det er vigtigt at du er opmærksom på, KUN at placere varer på din egen stand og ikke i gangarealer eller andre steder. Varer der er placeret uden for standen, kan blive fjernet uden varsel.
Du skal være opmærksom på, at din stand som udgangspunkt, er forbeholdt salg af brugte ting og sager. Du må selvfølgelig godt sælge din nye radio, som du aldrig har taget i brug o.l. Men der må ikke drives forretning med nye ting fra standen. Er du i tvivl så spørg en ekstra gang.
Du må for eksempel ikke sælge fødevarer, ulovlige kopivarer, tobak og alkohol, våben eller fyrværkeri, pornografisk materiale eller andet der kan virke anstødeligt på de besøgende.
Vi forbeholder os ret til at fjerne ikke tilladte eller upassende varer fra standen.
Det er vigtigt at du altid tjekker at dine ting er forsynet med korrekt pris og stregkode.
Varer der findes uden prismærkning, vil blive sat til side i en tabt og fundet afdeling. Disse ting opbevares maksimalt 14 dage, hvorefter de gives til Guld & Rod, eller bortskaffes.
Din stand er indrettet således at du selv kan vælge om du vil sælge tøj, ting og sager eller begge dele. Vælger du at sælge tøj fra din stand, lægger vi gratis bøjler til rådighed.

Standen

Der må kun placeres varer på din egen stand og ikke andre steder i hallen, uden forudgående aftale med personalet i Guld & Rod.
Dine varer må kun påsættes Guld & Rod prismærker, som forsynes med en kort beskrivelse af varen samt din pris.
Hvis du vil ændre prisen på en vare, skal du udfylde et nyt prismærke og montere på varen. Det er ikke tilladt at modificere standens udformning.

Udsalg på din stand

Du kan vælge at holde udsalg på din stand. Du skal i så fald orientere personalet, der vil udlevere et udsalgs-skilt som du hænger på din stand.
Du kan vælge at give 25% – 50% eller 75% rabat. Dette registreres i vores kasse system.

Ansvar

Du er selv ansvarlig for at holde din stand pæn og ryddelig. Guld & Rod er ikke ansvarlig for stjålne, tabte eller ødelagte varer. De solgte varer er købt som beset og kan ikke returneres eller reklameres over.
Vores personale er almindelig årvågen overfor butikstyve. Man kan gratis låne alarmer i butikken.
Guld & Rod er ikke erstatnings pligtig over for brand- og vandskade. Dette er normalt dækket af lejers egen indboforsikring.

Udbetaling af dit overskud af salget

Guld & Rod udbetaler dit salg for gældende måned 20 dage inde i næste måned.

Salget for januar bliver udbetalt den 20. februar, salget for februar bliver udbetalt den 20. marts. Osv.

Udløb af lejeperioden

Ved lejeperiodens udløb, skal lejer selv tømme standen for varer.
Personalet har ret til at kontrollere dine varer, inden de tages ud af salgslokalet.
Du skal fremvise billed ID samt den originale lejekontrakt.
Din stand skal tømmes på den sidste dag i lejeperioden, mandag – fredag senest kl. 17. – Lørdag/søndag senest kl. 14.
Tømmer du ikke standen rettidig, tømmer Guld & Rod´s personale standen mod et gebyr på 100 kr. og genstande opbevares i butikken i 1 uge.
Hvis de ikke afhentes, vil de herefter tilfalde Guld & Rod som ejendom.

Ejendomsret

Sælger står inde for at have uindskrænket ejendomsret og ret til at råde over / sælge varerne på standen.
Guld & Rod forbeholder sig ret til at ændre disse betingelser, samt at udarbejde eventuelle tillæg til disse betingelser.
Du er altid velkommen til at kontakte Guld & Rod´s personale vedrørende dine eventuelle spørgsmål.