Vi har gjort salg af brugte ting nemt for dig

Konceptet

1

Book din stand

Du kan booke en stand direkte her på siden, det eneste du skal gøre er at vælge hvilken af de mange Guld & Rod butikker du har lyst til at have en stand i.

Når vi har bekræftet en ledig stand og dato, og modtaget din betaling får du udleveret gratis prismærker, med stregkoder der kun passer til din stand. Når du har skrevet din pris på stregkoden og sat stregkoderne på dine ting og sager, er du klar til at fylde din stand.

2

Indret din stand

Du kan vælge imellem en lille stand eller en stor stand. Du kan vælge om du kun vil have hylder til ting og sager, eller du også vil have en bøjlestand til tøj. Du kan gratis låne bøjler til dit tøj, når du har lejet en stand kan du sætte dine vare op en time før lukke tid. Du er nu klar til at tjene penge.

3

Tjen penge

Vi klarer salget for dig, når kunderne besøger Guld & Rod, kan de frit vælge fra de mange forskellige stande. Stregkoden på varerne fortæller når det er dine varer vi sælger.

Du kan i lejeperioden løbende fylde din stand op med nye spændende ting og sager, efterhånden som du får udsolgt.

4

Få penge på din konto

Du får løbende penge ind på din konto når du har en stand hos Guld & Rod. Hver den 20. i måneden overfører vi din fortjeneste til din konto for dit salg den netop overståede måned. Du har altid mulighed for at forlænge din stand, du skal blot sige til 2 dage inden den udløber.