Ringkøbing

BUTIKKEN OG UDVALGET

Hos Guld & Rod Ringkøbing, kan du gå på opdagelse i vores store indendørs loppemarked hal, året rundt Vi har åbent samtlige ugens dage, og langt de fleste helligdage. Så der er altid mulighed for at gøre et godt fund, hvis du leder efter genbrug og antikke fund.
Vi har et bredt udvalg i butikken, alt lige fra lamper, glas, antik, bøger, sko, tøj, legetøj, retro, brugskunst og møbler, der er faktisk ikke det, vi ikke sælger.

Selve butikken er på omkring 800 m², fyldt med spændende loppefund. Der er så meget forskelligt til salg at det kun er fantasien der sætter grænser. Vores standholdere kommer ikke kun fra Ringkøbing, men også fra byer som, Hvide Sande, Søndervig, Hee, Tim, Skjern, Tarm, Videbæk, Herning og Holstebro. Derfor er udvalget i butikken enormt og omhandler ting til genbrug, antikviteter og håndarbejde.

Book en stand

Lige nu

Tilbud på alle stande. Betal for 3 uger og få den 4 gratis.

Indtast start dato

Vælg standstørrelse
Tak, vi kontakter dig snarest muligt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Indtast start dato

Vælg standstørrelse
Tak, vi kontakter dig snarest muligt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

300+

Stande fordelt på arealet

800m²

Stort loppesupermarked

4,2 Stjerner

På Google (+190 anmeldelser)

Butikkens åbningstider

Mandag/10:00-17:00

Tirsdag/10:00-17:00

Onsdag/10:00-17:00

Torsdag/10:00-17:00

Fredag/10:00-17:00

Lørdag/10:00-15:00

Søndag/10:00-15:00

Butikkens priser

Leje af lille stand/kr. 150,- pr. uge

Leje af stor stand/kr. 250,- pr. uge

Leje af Mini markedsplads/kr. 250,- pr. uge eller
750 for 4 uger.

Leje af markedsplads/kr. 500,- pr. uge

Leje af miljø/kr. 300,- pr. uge

Leje af hylde i glasmontre/kr. 60,- pr. uge

Leje af et helt glasmontre/kr. 250,- pr. uge

Provision af salg/19% af omsætningen

DIT ROD ER GULD VÆRD

Hvis du selv har nogle ting i overskud, du gerne vil have skiftet ud til kontanter i stedet, er Guld & Rod det helt rigtige koncept for dig. Vi er nemlig en form for loppesupermarked, hvor du kan sælge dine ting uden at du skal stå ved din stand hele dagen lang. Dit salg foregår i al slags vejr, uanset om du er tilstede eller ej. Det eneste du skal gøre, er at leje en loppemarkeds-stand hos os, sætte en pris på dine ting og stille dem pænt på din stand. Prismærkerne får du hos os. Så klarer vi hele salget for dig og overfører din fortjeneste direkte til din bankkonto.
Vi har i butikken over 300 stande, som vi lejer ud til glade standholdere, der elsker loppemarked, retro og vintage. Mange af vores standholdere er også regelmæssigt på normale loppemarkeder, hvor de er ude og finde lækre loppefund, som de så sælger videre til dig, på deres stand hos Guld & Rod i Ringkøbing. Det gør at du altid kan finde mange spændende og specielle ting i vores kæmpe indendørs loppehal.

Fælles for alle vores butikker, kan du med sikkerhed finde

Sko og fodtøj

Vaser og antik

tøj

brugskunst

redskaber

og vi har også is

SPÆNDENDE SOCIAL-ARRANGEMENTER.

Ud over det daglige salg af loppeting, så afholder butikken med jævne mellemrum, special-arrangementer, såsom udendørs loppemarked som fungerer som et bagerumsmarked, hvor du kan leje en stand ude foran butikken. Derudover holder vi engang imellem special markeder såsom bogmarked, tøjmarked, børneloppemarked osv. Kom og oplev den gode stemning i butikken, som altid byder på kaffe til vores kunder og standholdere.

Vi glæder os til at se dig.