Vi danner fællesskaber til gavn for miljøet

Gør et fund hver dag året rundt

Et loppemarked eller genbrugsbutik?

Nogle vælger at kalde os for et brugtmarked, loppesupermarked, eller genbrugsbutik. Andre kalder det secondhand, vintage og retro. I virkeligheden kan du købe og sælge næsten alt i Guld og Rod. Vi plejer at sige at alt kan sælges hvis bare prisen er rigtig. Derfor kalder vi det selv bare… Guld & Rod.

For med Guld & Rods nye koncept bestemmer du selv om du vil købe eller sælge. Det er op til dig om du vil spare penge eller tjene penge, uanset hvad du vælger gavner du både din pengepung og miljøet.

Vi vil altid gerne hjælpe dig på vej

Uanset om du ønsker at booke en stand, eller bare har et simpelt spørgsmål, så er vi her altid til at hjælpe dig. Vores flinke personale er klar til at tage godt imod dig.

Se hvor du kan finde os

Vi har butikker i hele jylland

Vores butikker har åbent alle ugens dage

Alle Guld & Rod butikker har åbent i alle ugens dage. Vi holder kun lukket på særlige helligdage. 

GØR ET FUND HVER DAG ÅRET RUNDT.

KOM REGN, KOM SOL, KOM BLÆST, UANSET HVAD, ER GULD & ROD BEDST…
– for her kan du gøre et fund hver dag, året rundt. Uanset hvordan vejret er udenfor kan du gå på opdagelse og shoppe rundt mellem de mange spændende ting og sager i vores KÆMPE store loppehal.

Elsker du at finde spændende ting og sager, til den rigtige pris, så er Guld & Rod lige noget for dig. Det bliver aldrig kedeligt at besøge Guld & Rod, for vi har hele tiden udskiftning og nye spændende ting kommer til hver dag året rundt.

Sådan fungerer det

Vores koncept

1

Book din stand

Du kan booke en stand her på siden, det eneste du skal gøre er at vælge hvilken Guld & Rod butik du ønsker at have en stand i.

2

Indret din stand

når du har lejet en stand kan du sætte dine vare op en time før lukke tid.

3

Tjen penge

Hver den 20. i måneden overfører vi din fortjeneste til din konto for dit salg den netop overståede måned.